Het is een beetje moeilijk voor Barcelona om Ashrafle binnen te halen

Comments · 159 Views

Het is een beetje moeilijk voor Barcelona om Ashrafle binnen te halen

 

Barça is op zoek naar een rechtsback en de doelen worden steeds groter. Het is gemeld dat voormalig Real Madrid-speler Ashraf Hakimi een van de doelen van Barcelona is om hun verdediging te versterken. De 23-jarige Marokkaanse speler is een oude bekende van La Liga.

Paris tekende Ashraf een jaar geleden voor ongeveer 70 miljoen euro, met een contract tot 2026. Daarvoor tekende Inter hem voor 45 miljoen euro van Real Madrid.Los Angeles Galaxy Voetbalshirt

Dat zijn hoge cijfers, daarom zou het erg moeilijk zijn voor Barça om hem binnen te halen, laat staan ​​een speler uit Parijs. Ashraf speelde ook een belangrijke rol in de Ligue 1-titel, nadat hij vorig seizoen 41 wedstrijden speelde.Wit Real Madrid kinderkostuum

Een andere opvallende naam is Lyon-verdediger Marlo Gust. Naar verluidt hebben zowel Barcelona als Manchester United interesse in de speler.

Gust, die dit jaar nog maar 19 jaar oud is, is op dit moment een van de meest veelbelovende verdedigers in het voetbal. De clubvoorzitter van Lyon, Aulas, is echter ook een moeilijke tegenstander om te onderhandelen en het is onwaarschijnlijk dat de speler voor minder dan £ 40 miljoen vertrekt.

De twee namen voegen zich bij Barca's selectie, waar ook Voith en Meunier in zitten.

Voor Voith vraagt ​​Villarreal momenteel 42 miljoen, een bedrag dat Barcelona niet wil betalen. Barca kijkt ook naar Bellerin, de goedkoopste optie op de markt.

Comments