De Jong suuttui Barcan uhkauksesta

Comments · 175 Views

De Jong suuttui Barcan uhkauksesta

 

Raporttien mukaan, koska siirtomarkkinat ovat vielä 20 päivän päässä sulkemisesta, De Jongin lähtö ja säilyttäminen on edelleen vaikea ongelma Barcelonalle.

De Jongin joukkue ei halunnut kommunikoida Barcelonan kanssa, koska he uskoivat seuran käyttäneen erilaisia ​​keinoja painostaakseen De Jongia päästääkseen hänet irti tai ottamaan leikkauksen palkasta.

On raportoitu, että De Jong ei halua jättää joukkuetta eikä ottaa palkkaleikkauksia. Hän haluaa saada kaikki sopimuksessa määrätyt rahat, myös osan viivästyneestä maksusta.

De Jongin agentti ei pitänyt tavasta, jolla Barcelona painosti heitä, eivätkä he pitäneet De Jongin sopimuksen paljastamisesta, joten he kieltäytyivät neuvottelemasta.

Barcelonan kerrotaan lähettäneen De Jongille heinäkuussa kirjeen, jossa hän huomautti, että hänen sopimuksensa oli laiton ja seura harkitsi laillisia toimia. De Jongin agentti uskoo, että tämä on suora uhka Barcelonasta De Jongille, mitä ei voida hyväksyä.Nieuw Manchester United-shirt

Sen jälkeen De Jong kieltäytyi täysin hyväksymästä Manchester Unitedin ja Chelsean kutsua, eikä myöskään palkanleikkausta, eikä hän hyväksynyt paineita Barcelonalta.rode argentijnse trui

Comments